Първоначално публикувано от Tasho
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
нестабилна задница
Collapse
X
-
AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
-
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеОтзад пак така - като се разбие "скърцаща втулка" шенкела започва да "завива", което изнася задницата на една страна и за да върви направо колата се компенсира с волана. Когато всичко е здраво и задницата е регулирана правилно тази кола трябва да "лепи" на асфалта - мое мнение проверено многократно вкл. с пасажери опитващи да изкъртят ръкохватката щото с техните коли не си помислят да стъпят с такива скорости в завоитеАлфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Приготви си една прилична сума - рециклирай и/или сменяй всичко отзад.
От задницата зависи реглажа и на предницата.
При луфтове и хлабини нищо сериозно не може да се направи по отношение на реглажа и постоянно ще имаш проблеми със стабилността и неправилно износване на гумите - предни и задни.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Хора кажете къде да отида за реглаж в София. Знам че е дискутирано, но да опресним инфото, защото хората се сменят по сервизите. Да е от тези, които се броят на едната ръка - читав.sigpic
Alfa Romeo 166 2.4JTD 20V FL
Fiat Punto 1.2HSD 1995
Comment
-
Аз да чукна на дърво моята си е стабилна засега из завоите,по неравности .Обаче при малка скорост под 20км/ч като минавам по неравности ми се струва,че отзад доста се поглаща,а при висока скорост всичко е ок.Нз може и да си въобразявам!Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от borvass Покажи съобщениеХора кажете къде да отида за реглаж в София. Знам че е дискутирано, но да опресним инфото, защото хората се сменят по сервизите. Да е от тези, които се броят на едната ръка - читав.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщениеАз да чукна на дърво моята си е стабилна засега из завоите,по неравности .Обаче при малка скорост под 20км/ч като минавам по неравности ми се струва,че отзад доста се поглаща,а при висока скорост всичко е ок.Нз може и да си въобразявам!AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеСелската борса в Дружба,преди да пресечеш трамвайните линии от дясно.Търсиш Дамян,само и единствено той.При неговият колега не!не че има нещо просто искам да мина на контрола, че са ми нови гуметата
sigpic
Alfa Romeo 166 2.4JTD 20V FL
Fiat Punto 1.2HSD 1995
Comment
-
Първоначално публикувано от borvass Покажи съобщениеБлагодаря ти, аз преди като я взех ходих именно при него и съм доволен. Значи пак съм тамне че има нещо просто искам да мина на контрола, че са ми нови гуметата
За това за София остава Дамян като негова алтернативаsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от trop4i Покажи съобщениеДнес след реглажа стана много зле, още при 90-100 при малки неравности започва да играе задницата, преди поне при 140-150 в завой, а сега и на прав път.И това само след реглажа. Мисля да проверя първо втулките.
Моят съвет е да търсиш друг майстор. Дори ако съм на твое място, бих пропътувал някой и друг километър за да потърся качествен майстор (като този за когото говори колегата Linkestis.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Тука някъде в раздела ако потърсиш ще намериш същата тема - там се споменаваше, че една марка стендове имат грешка в софтуера за наШте кораби и ако ти направят сходимостта на такъв не можеш да хванеш пътя - на мен ми се случи същото първия път - при теста влязох в тунела на Дупница буквално с вратите напред. Смених стенда и вече след два реглажа колата спи на завой с неравности - в същата тема някой беше публикувал и заводските стойности - та ако ги препишеш и отидеш майсторите могат и да се справят. Ако имаш сервизната книжка там също имаше стойностите на сто и някоя страница мисля, че бяха.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от trop4i Покажи съобщениеДнес след реглажа стана много зле, още при 90-100 при малки неравности започва да играе задницата, преди поне при 140-150 в завой, а сега и на прав път.И това само след реглажа. Мисля да проверя първо втулките.164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
Comment